UUUUUUU

Ansiktsvård

I alla våra ansiktsbehandlingar ingår skalpmassage och hand eller fotmassage

Champagne de lux

Behandlingstid: 90 minuter
En lyxig ansiktsbehandling som ger nytt liv och lyster till huden, med vinjäst från champagne. Återfuktar och skyddar mot fria radikaler. Stimulerar cellförnyelse-processen och revitaliserar huden. Resultatet både syns och känns. Bra present att ge bort.

Pris: 550 kr

 

Champagne express

Behandlingstid: 45 minuter
En kortare lyxbehandling som ger nytt liv och lyster till huden, med vinjäst från champagne. Återfuktar och revitaliserar huden. En kortare variant av Champagne de lux behandlingen, men utan ansiktsmassage

Pris: 450 kr

 

Babor Hydra Power

Behandlingstid: 90 minuter
Underbar ansiktsbehandling för fuktfattig hud. Reducerar torrhetslinjer och fyller huden med fukt på djupet. Återger lyster och fräschör till huden. Resultatet både syns och känns.

Pris: 550 kr

 

Vitamin ACE kur

Behandlingstid: 90 minuter
En behandling för hud som är i behov av en intensiv vitaminkur. Främjar cellförnyelsen och stödjer hudens egna funktioner. Skyddar huden mot fria radikaler. Tillför vitaminer och lipider

Pris: 550 kr

 

Babor energikur

Behandlingstid: 90 minuter
En intensivbehandling som ger en smidig, jämn och slät yta. Förfinar hudstrukturen och drar samman porerna. Huden blir revitaliserad och återfår sin utstrålning.Resultatet både syns och känns.

Pris: 550 kr

Klassisk ansiktsbehandling

Behandlingstid: 90-120 minuter
En klassisk behandling med portömning. Vi sätter ihop och anpassar behandlingen efter hudens tillstånd och kundens önskemål

Pris: 675 kr

Sea Creation - Skönhetens evighet

Behandlingstid: 120 minuter
Låt dig förföras av det mest exklusivaste. Havsdjupets kosmos av rena energier. I behandlingen ingår rengöring med havssalt och enzymmask med alger. Vi tillför koncentrat med pärlsiden, mineraler och fukt som verkar cellföryngrande. Allt avslutas med en underbar algmask. Utöver detta en underbar upplevelse massage med snäckor.

Pris: 1395 kr

Collagen booster treatment

Behandlingstid: 90 minuter
En ansiktsbehandling som för ner tripeptider till huden. Hudens struktur blir återuppbyggd från insidan och hudens egen kollagenproduktion stimuleras.I behandlingen ingår rengöring med enzympeeling, ampuller med fukt och tripeptider. Ansiktsmask med collagen och cirkulationsmassage av ansikte och decolltagé

Pris: 675 kr

Derma Refiner

Behandlingstid: 90 minuter
Efter år av forskning har Babors forskare lyckats utveckla en effektiv hudvårdserie som förnyar huden utan biverkningar. Uv-strålar, stress, skadliga yttre miljöeffekter och hormonförändringar påskyndar hudens naturliga åldrande och kan resultera i rynkor, ärrbildning och förstorade porer.
Derma Refiners uppgift är att aktivt påskynda hudens förnyelseprocess och förfina hudens yta. Derma Refiner Spa Ansiktsbehandlingen för dig som fått skador i huden t.ex av för mycket solande, hormonförändringar eller ärrbildningar av acne. Fina ärr och förstorade porer minimeras. Trött och matt hud återfår fräschör och ett nytt liv.

Pris: 550 kr

Brynfärgning: Hela setet bryn+fransfärg och brynplock 260 kr

Behandlingstid: 15-30 minuter
Färgning av ögonbryn.

Pris: 125 kr

Fransfärgning

Behandlingstid: 15-30 minuter
Färgning av ögonfransar

Pris: 125 kr

Plockning av ögonbryn

Behandlingstid: 15-30 minuter
Plockning av ögonbryn

Pris: 125 kr