Spabehandlingar

The Real Aromatherapy Body Experience

Behandlingstid: 80 min
Hjärtat av aromatherapy associates alla behandlingar! En balancerande och mycket avslappnande massage-behandling för både kropp och själ influerad av såväl österländska som västerländska tekniker. Akupressur,lymfdränage och reflexologi varvas med avslappnande muskelmassage och kraftfulla essentiella oljor, väljs omsorgsfullt ut efter kundens önskemål och behov. En underbar välgörande topp till tå behandling där extra fokus läggs på rygg,axlar,nacke,skalp,fötter och ansikte.

Pris: 750 kr

 

Mother To Be

Behandlingstid: 50 min
Aromatherapy Associates har utvecklat en aromatisk kroppsbehandling speciellt för blivande mödrar. Milda oljor från Damaskus ros, jättenattljusolja och Engelsk kamomill balancerar och harmoniserar och hjälper till att vårda och stärka huden.

Pris: 550 kr

 

Spa Cleopatra

Behandlingstid: 90 minuter
En avslappnande skönhetsbehandling som ger en ultimat len och skön struktur på huden. Kroppspeeling och inpackning med milk-pack i värmeomslag. Vi avslutar med en avslappnande skalpmassage samt en lätt kroppsmassage

Pris: 700 kr

 

Spa Kroppsmask

Behandlingstid: 90 minuter
Härlig helkroppsbehandling med alger. Vi startar med torrborstning av huden och sedan läggs algmixen. Alger tillför mineraler och vitaminer till huden samtidigt som den rensar ut gifter. Under tiden som algmixen verkar får du ligga i ett varmt omslag, då passar vi på att massera ditt ansikte och huvud. Allt för att du ska ha det bra och behagligt. Efter den varma duschen masserar vi in en fuktkräm.

Pris: 700 kr

 

Fruity Beauty

Behandlingstid: 90 minuter
Underbar lyxig fruktinpackning för hela kroppen och ansiktet. Vi startar med en fruktpeeling som städar och rensar huden. Efter duschen läggs en härlig fruktsmoothie och du packas in i värmeomslag. Inpackningen stimulerar hudens cirkulation och tillför mineraler, vitaminer och näring. Under tiden som du ligger i värme tar vi hand om ditt ansikte. Rengöring med fruktenzymer och en fruktmask läggs. Vill ni komma och göra behandlingen 2 personer samtidigt kostar det 2300:- totalt

Pris: 950 kr

 

Hot stone

Behandlingstid: 75 minuter
Skön lyxbehandling som både ger avslappning och energi. Heta stenar och oljor används för att massera och värma kroppen. Att använda varma stenar för massage härstammar långt tillbaka i tiden från indianerna.

Pris: 600 kr

Bodyscrub

Behandlingstid: 60 minuter
Ett milt och bra sätt att avlägsna torra hudceller. Efter peelingen duschar du i härligt varmt vatten. Huden blir mjuk och len. Därefter masserar vi in en olja och en fuktlotion.

Pris: 500 kr

Aromainpackning

Behandlingstid: 90 minuter
Skön massage med varma eteriska oljor, som ger en behaglig känsla. Efter massagen packas du in i ett varmt omslag för att låta oljorna tränga in i huden. Under tiden i det varma omslaget masserar vi lätt ditt ansikte och huvud.

Pris: 700 kr

Hot Chocolate massage

Behandlingstid: 60 minuter
Nu kan du njuta av choklad utan några som helst skuldkänslor. En avslappnade helkroppsmassage med varm kakao och sheasmör. Huden blir silkeslen och efterlämnar en härlig chokladdoft som gör att man känner sig som en pralin efteråt. En massage som påverkar sinnena positivt. Bra presenttips.

Pris: 575 kr

Choklad inpackning

Behandlingstid: 90 minuter
Härlig helkroppsbehandling med doftande choklad och sheakräm. Vi startar med peeling av huden och sedan masserar vi in chokladen. Under tiden som chokladen tränger in i huden får du ligga i ett varmt omslag, då passar vi på att massera ditt ansikte och huvud. Allt för att du ska ha det bra och behagligt. Efteråt kommer din hud att vara silkesmjuk och dofta gott av choklad. En härlig upplevelse för alla sinnen.

Pris: 700 kr